mr. R.A.H. (Renske)
Vullings

Advocaat en mediator

  • VFAS
  • Orde van Advocaten

Mag ik mij aan u voorstellen?

Ik ben Renske Vullings. Ik ben met veel plezier werkzaam als advocaat en mediator op het gebied van het personen- en familierecht. Mede doordat ik de specialisatieopleiding bij de vereniging van Familierecht Advocaten en Scheidingsmediators (vFAS) heb gevolgd, kan ik u op deskundige wijze bijstaan in (echt)scheidingszaken, alimentatiekwesties, omgangs- en gezagskwesties en alle overige zaken op het gebied van het familierecht.

Wat kunt u van mij verwachten? Ten eerste vindt u in mij een ervaren professional met verstand van zaken: goed op de hoogte van de geldende wetgeving en recente ontwikkelingen in het familierecht. Ik werk doelgericht naar een oplossing, waarbij ik nauwkeurig ben en oog heb voor detail. Mijn cliënten kunnen rekenen op een correcte, geduldige en toegankelijke advocaat en mediator.

Naast de juridische en zakelijke kant, heb ik veel oog voor het menselijke aspect van een dossier. Familiezaken gaan namelijk altijd gepaard met emoties. Ik ben mij ervan bewust dat mensen die gaan scheiden, door een rouwproces gaan en vind het belangrijk daarvoor aandacht te hebben. Daarnaast staan de belangen van kinderen in een familiezaak bij mij hoog in het vaandel. Ook al gaat u van uw partner scheiden, of bent u gescheiden, voor hen is het noodzakelijk dat u als collega-ouders op goede wijze met elkaar om blijft gaan en samen kritisch blijft kijken naar wat het beste voor hen is.

Tot slot streef ik ernaar, zowel in mijn hoedanigheid van mediator als in mijn hoedanigheid van advocaat, op die wijze met mijn cliënten samen te werken dat er deuren worden geopend, in plaats van gesloten. Mijn motto luidt dan ook: “Eis nooit op als recht, wat je als een gunst kunt vragen.”

Opleidingen en nevenactiviteiten

  • sinds 2009 advocaat
  • sinds 2014 eigenaar van Vullings advocatuur en mediation
  • sinds 2016 mediator
  • sinds 2021 moeder
  • lid van de Nederlandse Orde van Advocaten
  • lid van de vereniging van Familierecht Advocaten en Scheidingsmediators (vFAS)
  • annotator voor het tijdschrift Jurisprudentie in Nederland (JIN 2019-5 nummer 83)

Renske heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse Orde van Advocaten geregistreerd dat zij werkzaam is op het rechtsgebied Personen- en Familierecht. Op grond van deze registratie is zij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied. Daarnaast voldoet Renske jaarlijks aan de opleidingsvereisten van de vFAS.

'Renske is correct , vriendelijk en zeer op de hoogte van de huidige wetgeving. Ik ben erg gelukkig met haar als advocaat, maar ook als mens.'