Dossier kosten advocaat overig familierecht

Voor de juridische bijstand in alle overige familierechtelijke zaken kunt bij mij een vaste prijsafspraak maken voor de volledige behandeling van uw dossier.

Vaste prijsafspraak op maat

Wat kost een advocaat in een zaak over familierecht? Wilt u vooraf weten welke kosten u hebt aan een advocaat, dan kunt u gebruik maken van onze vaste prijsafspraak dossier ‘kosten advocaat familierecht’.

Ik houd van openheid en helderheid; kwaliteit voor een betere prijs. U heeft bij mij de mogelijkheid om uw dossier op basis van een vaste prijsafspraak te laten behandelen. Door te kiezen voor een vaste prijs voor de behandeling van uw zaak, weet u op voorhand met welke kosten u rekening moet houden.

Er zijn veel verschillende familierechtelijke geschillen waarvoor u bij mijn kantoor terecht kunt en waarvoor ik bereid ben met u een vaste prijsafspraak te maken. Hebt u een familierechtelijk geschil en wilt u hiervoor een vaste prijsafspraak maken? Neem contact op, zodat ik een prijsafspraak op maat kan voorstellen.

Neem contact opMeer over het familierecht

Dossier voornaamswijziging

Wat kost een advocaat voor een voornaamswijziging?

Voor de juridische bijstand in een procedure tot wijziging van uw voornaam kunt u bij ons een vaste prijsafspraak maken van € 700,- exclusief btw. Hieronder vallen alle juridische werkzaamheden die nodig zijn om een uitspraak van de rechter te verkrijgen over de wijziging van uw voornaam, tot een maximum tot 4 uren.

Vallen alle werkzaamheden in de procedure voor een voornaamswijziging onder de vaste prijsafspraak?
Ja alle benodigde werkzaamheden in uw dossier vallen onder de prijsafspraak tot maximaal 4 uren. De enige kosten die naast het voornoemde vaste bedrag nog in rekening worden gebracht zijn de zogeheten “verschotten”. Dit betreffen geen werkzaamheden die uw advocaat verricht, maar rekeningen die uw advocaat aan derden moet betalen, zoals: griffierechten (administratiekosten rechtbank), uittreksels, advies derden (zoals accountant, fiscalist).

Indien uw dossier aanzienlijk meer tijd in beslag neemt dan een gemiddeld dossier voornaamswijziging, zal uw advocaat dat tijdig met u communiceren. Zo wordt u nooit onverwacht met extra kosten geconfronteerd. Na het verstrijken van het maximaal aantal uren wordt een gereduceerd tarief van € 170,- exclusief btw per uur in rekening gebracht. Hiermee behoudt u ook na het verstrijken van de vaste prijs een financieel voordeel.

Hebt u vragen over de vaste prijsafspraak ‘kosten advocaat voornaamswijziging’? Neem contact op.

Meer over voornaamswijziging

Uurtarief

U mag uiteraard ook kiezen voor mijn uurtarief. In alle zaken geldt een uurtarief van € 235,-. Dit bedrag is inclusief btw.

Meer over het uurtarief
Advocaat

Dankzij mijn vaste prijsafspraken heeft u inzichtelijk wat de totale kosten voor uw zaak zijn.