Dossier kosten advocaat omgang en gezag

Voor de juridische bijstand in uw zaak betreffende omgang en gezag kunt u bij mij kiezen voor een vaste prijsafspraak. Onder het ‘dossier kosten advocaat omgang en gezag’ vallen alle zaken omtrent de omgang tussen ouder en kind, alsmede de gezagsuitoefening van ouders over kinderen.

Vaste prijsafspraak over kosten bij omgang en gezag kind

Wat zijn de advocaatkosten in een zaak betreffende gezag en omgang kind? Wilt u vooraf weten welke kosten u hebt aan een advocaat, dan kunt u gebruik maken van de vaste prijsafspraak dossier ‘kosten advocaat omgang en gezag’.

Ik houd van openheid en helderheid; kwaliteit voor een betere prijs. U heeft bij mij de mogelijkheid om uw dossier op basis van een vaste prijsafspraak te laten behandelen. Door te kiezen voor een vaste prijs voor de behandeling van uw zaak, heeft u meer grip op uw kosten.

Voor de behandeling van uw zaak over omgang of gezag kunt u bij ons kiezen voor een vast tarief van € 2.900,- exclusief btw. Hieronder vallen alle juridische werkzaamheden die voortvloeien uit de wijziging, beëindiging, vaststelling of opschorting van de omgangsregeling, contactregeling, gezag, voogdij of het ouderschapsplan, tot een maximum van 17 uren.

Vallen alle werkzaamheden in alimentatiezaken onder de vaste prijsafspraak? Ja, alle benodigde werkzaamheden in uw dossier vallen onder de prijsafspraak tot maximaal 17 uren. De enige kosten die naast het voornoemde vaste bedrag nog in rekening worden gebracht zijn de zogeheten “verschotten”. Dit betreffen geen werkzaamheden die uw advocaat verricht, maar rekeningen die uw advocaat aan derden moet betalen, zoals: griffierechten (administratiekosten rechtbank) deurwaarderskosten, uittreksels, advies derden (zoals accountant, fiscalist).

Indien uw dossier aanzienlijk meer tijd in beslag neemt dan een gemiddeld dossier, zal ik dat tijdig met u communiceren. Zo wordt u nooit onverwacht met extra kosten geconfronteerd voor uw zaak over omgang en gezag. Na het verstrijken van het maximaal aantal uren wordt een gereduceerd tarief van € 170,- excl. btw per uur in rekening gebracht. Hiermee behoudt u ook na het verstrijken van de vaste prijs een financieel voordeel.

Hebt u vragen over de vaste prijsafspraak dossier ‘kosten advocaat omgang en gezag’? Neem gerust contact op. Ik beantwoord graag uw vragen.

Neem contact opMeer over gezag

Uurtarief

U mag uiteraard ook kiezen voor mijn uurtarief. In alle zaken geldt een uurtarief van € 235,-. Dit bedrag is exclusief btw.

Meer over ons uurtarief
Advocaat

Dankzij mijn vaste prijsafspraken heeft u inzichtelijk wat de totale kosten voor uw zaak zijn.