Vaste prijsafspraken

Wilt u weten waar u financieel aan toe bent voor de start van uw zaak? U kunt bij mij ook kiezen voor een vaste prijsafspraak in elk dossier. Zo weet u met welke kosten u rekening moet houden en heeft u vooraf meer zicht op de totale kosten van uw dossier. Hieronder staat overzichtelijk en helder uitgewerkt, welke vaste prijsafspraken ik per dossier hanteer.

Uurtarief

Kiest u liever voor een uurtarief? Bij Vullings advocatuur en mediation is het ook mogelijk uw dossier te laten behandelen op basis van mijn uurtarief. In alle zaken geldt een uurtarief van € 235,-. Dit bedrag is exclusief btw. Met dit transparante tarief creër ik duidelijkheid over de kosten. In tegenstelling tot veel andere advocaten en mediators breng ik géén afzonderlijke kantoorkosten in rekening. U wordt bij mij dus niet achteraf onaangenaam verrast met verhogingen door extra kantoorkosten. De enige kosten die afzonderlijk worden gefactureerd zijn verschotten, zoals griffierecht, uittrekselkosten of deurwaarderskosten. Ik kan u bij voorbaat aangegeven hoeveel deze kosten bedragen.

Naast het transparante uurtarief en de mogelijkheid van vaste prijsafspraken, bied ik mijn cliënten ook de mogelijkheid een afspraak op werkdagen in de avonduren te hebben. Voor die bespreking betaalt u hetzelfde tarief. Er worden voor de afspraken buiten de reguliere kantoortijden dus geen extra kosten bij u in rekening gebracht.

Bij Vullings advocatuur en mediation treft u een deskundige en ervaren advocaat in het familierecht en jeugdrecht, alsmede een professionele mediator voor alle scheidingszaken en overige geschillen tussen ex-partners, voor een betaalbaar tarief.

Meer informatie over het uurtarief

Dankzij de vaste prijsafspraken heeft u inzichtelijk wat de totale kosten voor uw zaak zijn.