Uurtarief

Mijn uurtarief bedraagt € 235,- exclusief btw. Ik breng geen kantoorkosten in rekening en factureer elke maand achteraf. Zo blijven de kosten inzichtelijk en betaalbaar.

Uurtarief

Vullings advocatuur en mediation treft u een gespecialiseerde advocaat en mediator voor een betaalbaar tarief. In alle zaken geldt een uurtarief van € 235,-. Dit bedrag is exclusief btw. In tegenstelling tot veel andere advocaten en mediators breng ik géén afzonderlijke kantoorkosten in rekening. U wordt bij mij dus niet achteraf onaangenaam verrast met verhogingen door extra kantoorkosten. De enige kosten die afzonderlijk worden gefactureerd zijn verschotten, zoals griffierecht, uittrekselkosten of deurwaarderskosten. Ik kan u bij voorbaat aangegeven hoeveel deze kosten bedragen.

Ik factureer maandelijks achteraf de werkzaamheden die ik in uw opdracht heb verricht. U krijgt hierbij een overzicht van de werkzaamheden die zijn verricht. Zo blijven uw rechtsbijstandskosten inzichtelijk en betaalbaar.

Indien u een rechtsbijstandsverzekering heeft die de kosten van uw advocaat of mediator vergoedt, kunt u ook bij mij terecht. Ik werk ook in opdracht van diverse rechtsbijstandsverzekeraars.

Wilt u meer informatie over mijn vast uurtarief? Neemt u dan gerust contact op.

Contact

Vaste prijsafspraak

Bij Vullings advocatuur en mediation is het ook mogelijk uw zaak te laten behandelen voor een vaste prijsafspraak. Zo weet u bij de start van uw zaak waar u financieel aan toe bent en heeft u meer grip op de kosten. Op deze website staat overzichtelijk en helder uitgewerkt welke vaste prijsafspraken ik per dossier hanteer. Staat uw geschil er niet bij vermeld? Neem contact met mij op voor een vaste prijsafspraak op maat.

Meer over prijsafspraak

Ik werk met een vast uurtarief en factureer maandelijks achteraf. Zo blijven uw rechtsbijstandkosten inzichtelijk en betaalbaar.