Tarieven

Ik houd van openheid en helderheid; kwaliteit voor een betere prijs. U heeft bij mij de mogelijkheid om uw dossier op basis van een vaste prijsafspraak te laten behandelen. Door te kiezen voor een vaste prijs voor de behandeling van uw zaak, weet u op voorhand met welke kosten u rekening moet houden. U kunt uiteraard ook kiezen voor mijn scherpe uurtarief.

Bij Vullings advocatuur en mediation treft u een gespecialiseerde advocaat en mediator voor een betaalbaar tarief.

Tarieven

Wij horen vaak de volgende vragen :

  • Wat kost een advocaat?
  • Wat is het gemiddeld uurtarief van een advocaat?
  • Kan ik naast de advocaatkosten nog andere kosten verwachten?
  • Zijn de kosten van een mediator per uur hoger dan de kosten van een advocaat per uur?
  • Omvat het uurtarief van de advocaat en mediator ook de btw en kantoorkosten?

Ik kan volstaan met een helder antwoord op al deze vragen: ik reken voor alle werkzaamheden een uurtarief van € 235,- exclusief btw en kantoorkosten. Met dit transparante tarief creër ik duidelijkheid over de advocaatkosten en de kosten van mediation. Bij Vullings advocatuur en mediation treft u een deskundige en ervaren advocaat in het familierecht en jeugdrecht, alsmede een professionele mediator voor alle scheidingszaken en overige geschillen tussen ex-partners voor een betaalbaar tarief.

Vullings advocatuur en mediation kunt u niet alleen kiezen voor een het uurtarief, maar het is ook mogelijk een vaste prijsafspraak te maken. Door te kiezen voor een vaste prijs heeft u meer grip op uw kosten voor de behandeling van uw dossier. Ook voor een mediationtraject kunt u bij mij kiezen voor een vast tarief voor het bemiddelingstraject. U hoeft niet eerst een gesprek aan te gaan, om te weten wat de kosten van de behandeling van uw dossier zullen zijn. U kunt namelijk het antwoord op uw vraag terugvinden op deze website. De vaste prijsafspraken staan daar per dossier transparant uitgewerkt. Staat uw geschil er niet bij vermeld? Neem contact met mij op voor een vaste prijsafspraak op maat.

Naast de heldere tarieven en de mogelijkheid van vaste prijsafspraken, bied ik mijn cliënten ook de mogelijkheid een afspraak in de avonduren te hebben. Voor die bespreking betaalt u hetzelfde tarief. Er worden voor de afspraken buiten de reguliere kantoortijden dus geen extra kosten bij u in rekening gebracht.

Bij Vullings advocatuur en mediation treft u een betaalbare en tevens gespecialiseerde advocaat en mediator. Kwaliteit voor een goede prijs.

Neem contact op