Specialisaties

Ab advocaten is uw betrokken specialist in familie- en jeugdzaken. Onze jarenlange ervaring en specialistische kennis op deze rechtsgebieden geeft u een voorsprong.

"Door de combinatie van specialistische kennis, jarenlange ervaring en een persoonlijke aanpak kunt u uw dossier met een gerust hart aan ons toevertrouwen."

Specialisaties

Wij hebben bewust gekozen onze dienstverlening te beperken tot het familierecht. Door ons daarop te focussen zijn wij altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de wetgeving en rechtspraak. Hierdoor kunt u van ons een betrouwbaar en gedegen antwoord verwachten op uw juridische vragen.

AB advocaten staat geregistreerd bij de Nederlandse Orde van Advocaten. Daarnaast zijn wij aangesloten bij de Vereniging van Familierecht Advocaten en Scheidingsmediators (vFAS). Wij zijn op het hoogste niveau geschoold en volgen jaarlijks de nodige cursussen om de kennis up-to-date te houden.

Kennis allèèn is in de advocatuur en in een mediationpratijk niet voldoende. Het gezegde luidt niet voor niets ‘al doende leert men.’ Ervaring is in ons vakgebied onmisbaar. Het is nodig om een gesprek te kunnen leiden, om u gerust te stellen in een moeilijke tijd, om echt te luisteren naar uw verhaal, een inschatting te kunnen maken van het verloop van uw procedure en om een rechter te kunnen overtuigen van uw standpunt. Welke reactie kunt u van de wederpartij verwachten? Is het zinvol om te procederen? Of kunt u beter eerst het gesprek aangaan? Wat is in het belang van uw kind? Is mediation voor mij zinvol? Een antwoord op dit soort vragen is niet in studieboeken te vinden. Dit vraagt om ervaring.

Tenslotte is inlevingsvermogen een eigenschap die u bij ons zal terugzien. In situaties waarin u wordt geconfronteerd met bijvoorbeeld een scheiding, dan wilt u niet alleen juridische bijstand van iemand die een studie heeft gevolgd en die al jaren werkzaam is, u wilt ook iemand naast u hebben staan die in staat is naar uw verhaal te luisteren en betrokken is bij uw zaak.

Door onze kennis, ervaring en persoonlijke aanpak krijgt uw dossier de aandacht die het verdient, tegen een scherp tarief.

Tarieven