Dag van de scheiding 8 september 2017

Dag van de scheiding 8 september 2017

De “Dag van de Scheiding”, die door de Nederlandse Vereniging van Familierecht Advocaten Scheidingsmediators (vFAS) in 2010 in het leven is geroepen, vindt dit jaar plaats op 8 september. Deze dag wordt elk jaar in september gehouden, omdat op 15 september 1796 de allereerste echtscheiding in Nederland werd uitgesproken. Sinds 2010 wordt op of rondom deze datum de “Dag van de Scheiding” georganiseerd.

Wat is de “Dag van de Scheiding”?

Met de “Dag van de Scheiding” wilt de vFAS landelijk aandacht vragen voor het belang van deskundige begeleiding bij scheidingen. Het uiteindelijke doel is het verbeteren van het proces rondom echtscheidingen, zodat (ex-)partners zorgvuldig en respectvol uit elkaar gaan, welk doel ook onze vFAS advocaten en -scheidingsmediators altijd voor ogen houden.

Hoe kunt u ons bereiken?

Op de “Dag van de Scheiding” bent u bij ons van harte welkom met uw vragen over scheiden. U kunt tussen 10.00 en 15.00 uur vrijblijvend telefonisch contact met ons opnemen over onderwerpen als alimentatie, scheiden met kinderen, boedelverdeling en scheiden met een eigen huis.

Neem contact met ons op

mr. R.A.H. (Renske) Vullings
Dit artikel is geschreven door:
mr. R.A.H. (Renske) Vullings