Advocaat en mediator Nijmegen

Vullings advocatuur en mediation is in 2014 opgericht en is sinds 1 januari 2024 onderdeel van AB advocaten te Nijmegen. Bent u op zoek naar een advocaat of mediator in de omgeving van Nijmegen? U kunt bij ons terecht voor alle vragen en geschillen op het het gebied van familierecht en jeugdrecht. Ook voor mediation bent u bij ons aan het goede adres.

Rechtbank Arnhem en Den Bosch

Als u en/of uw kinderen in Gelderland wonen, zal uw procedure bij de rechtbank Gelderland in Arnhem gevoerd moeten worden. Voor mensen uit het oosten van Brabant is dat de rechtbank Oost-Brabant in Den Bosch. Het kantoor is centraal tussen beide steden gelegen, zodat het geen punt is in een voorkomend geval op een zitting bij te staan.

Kosten advocaat en mediator Nijmegen

Bij AB kunt u niet alleen kiezen voor het uurtarief, maar het is ook mogelijk een vaste prijsafspraak te maken. Door te kiezen voor een vaste prijs, weet u vóór het eerste gesprek exact wat de kosten voor de behandeling van uw volledige dossier zijn. Ook voor een mediationtraject kunt u kiezen voor een vast tarief. U hoeft niet eerst een gesprek aan te gaan, om te weten wat de kosten van de behandeling van uw dossier zullen zijn. U kunt namelijk het antwoord op uw vraag terugvinden op onze website. De vaste prijsafspraken staan per dossier transparant uitgewerkt op de website. Staat uw geschil er niet bij vermeld? Neem contact met ons op voor een vaste prijsafspraak op maat.

Neem contact op

"Door mijn kennis, ervaring en persoonlijke aanpak krijgt uw dossier de aandacht die het verdient, tegen een scherp tarief."