Advocaat en mediator Den Bosch

Vullings advocatuur en mediation behandelt ook zaken in Den Bosch en omgeving. Voor alle vragen en geschillen op het het gebied van familierecht en jeugdrecht kunt u bij mij terecht. Daarnaast ben ik mediator en help ik u en uw ex-partner graag verder. Bent u op zoek naar een scheidingsadvocaat in Den Bosch of een mediator in Den Bosch? Dan bent u bij mij aan het juiste adres.

Familierecht en jeugdrecht in Den Bosch

Vullings advocatuur en mediation is een gespecialiseerd advocatenkantoor. Ik verricht werkzaamheden het gebied van familierecht en jeugdrecht. Het familierecht in Den Bosch is een omvangrijk rechtsgebied, waarin ik juridische bijstand verleen ten aanzien van alle mogelijke geschillen die zich voor kunnen doen tussen ex-partners (zoals op het gebied van scheiding, alimentatie, omgang, en wijziging gezag). In familiezaken kan ik tevens als mediator (bemiddelaar) optreden in Den Bosch. In jeugdzaken sta ik zowel minderjarigen als ouders juridisch bij.

Wilt u meer weten over een gespecialiseerde mediator of advocaat in Den Bosch? Op de pagina ‘Specialisaties’ leest u alles over de specialismen van Vullings advocatuur en mediation.

Specialisaties

Vullings advocatuur en mediation in de regio Den Bosch

Bent u op zoek naar een advocaat of mediator in Den Bosch, neem dan eens vrijblijvend contact met Vullings advocatuur en mediation op.

Meer kantoorinformatie

Rechtbank Den Bosch

Voor alle civiele procedures in familiezaken en jeugdzaken geldt dat de procedure gevoerd moet worden binnen het arrondissement waar partijen en/of de minderjarige kinderen woonachtig zijn. Heeft u hulp nodig in een procedure die bij de rechtbank Oost-Brabant in Den Bosch, kunt u uiteraard bij mij terecht.

Tarieven Vullings advocatuur en mediation

Bij Vullings advocatuur en mediation kunt u niet alleen kiezen voor het uurtarief, maar het is ook mogelijk een vaste prijsafspraak te maken. Door te kiezen voor een vaste prijs, weet u vóór het eerste gesprek exact wat de kosten voor de behandeling van uw volledige dossier zijn. Ook voor een mediationtraject kunt u kiezen voor een vast tarief. U hoeft niet eerst een gesprek aan te gaan, om te weten wat de kosten van de behandeling van uw dossier zullen zijn. U kunt namelijk het antwoord op uw vraag terugvinden op onze website. De vaste prijsafspraken staan per dossier transparant uitgewerkt op de website. Staat uw geschil er niet bij vermeld? Neem contact met mij op voor een vaste prijsafspraak op maat.

Neem contact op

"Door mijn kennis, ervaring en persoonlijke aanpak krijgt uw dossier de aandacht die het verdient, tegen een scherp tarief."