Advocaat en mediator Breda

Vullings advocatuur en mediation is in 2014 opgericht en was gevestigd in Breda. Met ingang van 1 maart 2022 is het kantoor naar Nijmegen verhuisd en per 1 januari 2024 onderdeel van AB advocaten. Bent u op zoek naar een advocaat of mediator in Breda of omgeving? U kunt bij ons nog steeds terecht voor alle vragen en geschillen op het het gebied van familierecht en jeugdrecht.

Advocaat en mediator in Breda

Vullings advocatuur en mediation is een gespecialiseerd advocatenkantoor dat ook zaken in Breda behandelt. Renske Vullings verricht werkzaamheden op het gebied van familierecht en jeugdrecht.

Het familierecht is een omvangrijk rechtsgebied, waarin ik onder andere in Breda juridische bijstand verleen ten aanzien van alle mogelijke geschillen die zich voor kunnen doen tussen ex-partners (zoals op het gebied van scheiding, alimentatie, omgang en wijziging gezag). In familiezaken kan ik tevens als mediator (bemiddelaar) optreden. In jeugdzaken sta ik zowel minderjarigen als ouders bij.

Benieuwd naar mijn specialisatie als advocaat en mediator in Breda? Lees dan verder op mijn website.

Specialisaties

Vullings advocatuur en mediation in Breda

Vullings advocatuur en mediation is in 2014 opgericht en was gevestigd in Breda, in de wijk de Haagse Beemden. Het kantoor staat nog steeds klaar voor cliënten uit de omgeving van Breda, waaronder Prinsenbeek, Etten-Leur, Bavel en Ulvenhout. Ook voor mediation in Breda kunt u bij Vullings advocatuur en mediation terecht.

Meer kantoorinformatie
mr. R. Vullings

De rechtbank in Breda

Voor alle civiele procedures in familiezaken en jeugdzaken geldt dat de procedure gevoerd moet worden binnen het arrondissement waar partijen en/of de minderjarige kinderen woonachtig zijn. Woont u in Breda of omgeving, zoals Prinsenbeek, Etten-Leur, Bavel en Ulvenhout? Dan zal uw zaak waarschijnlijk door de rechtbank Zeeland-West-Brabant worden behandeld.

Tarieven Vullings advocatuur en mediation

Bij Vullings advocatuur en mediation kunt u niet alleen kiezen voor het uurtarief, maar het is ook mogelijk een vaste prijsafspraak te maken. Door te kiezen voor een vaste prijs, weet u vóór het eerste gesprek exact wat de kosten voor de behandeling van uw volledige dossier zijn. Ook voor een mediationtraject kunt u kiezen voor een vast tarief. U hoeft niet eerst een gesprek aan te gaan, om te weten wat de kosten van de behandeling van uw dossier zullen zijn. U kunt namelijk het antwoord op uw vraag terugvinden op onze website. De vaste prijsafspraken staan per dossier transparant uitgewerkt op de website. Staat uw geschil er niet bij vermeld? Neem contact met mij op voor een vaste prijsafspraak op maat.

Neem contact op

"Door mijn kennis, ervaring en persoonlijke aanpak krijgt uw dossier de aandacht die het verdient, tegen een scherp tarief."